afspraak maken
REFERENTIES

“Onlangs heb ik voor de eerste maal een Shiatsu massage bij Sylvia gehad. Heerlijk ontspannen tijdens de behandeling en erna vol energie. Kortom, een ervaring die ik iedereen kan aanraden!”
- Nicole -

“Ich fühle mich sehr gut gesehen und aufgehoben bei dir.Vor allem die Shiatsu-Behandlung tut mir sehr gut und ich erlebe, dass meine physischen Probleme psychische Ursachen haben und umgekehrt und so deine Behandlung auch auf beiden Ebenen greift.Ich bin mit deiner Behandlung so rundum zufrieden, dass ich dich mit gutem Gewissen Weiterempfehlen werde.Vielen Dank!!! ”
- Marianne -

“Ik voel me altijd welkom bij je, je ontvangt me hartelijk, bent voorbereid en hebt geen haast, je hebt antwoord op mijn vragen en ook nog tips voor thuis. Je hebt een fijne uitstraling, bent prettig in de omgang, enthousiast, en een deskundig therapeut. Ik vind het altijd fijn om te merken dat je het met plezier doet.Ik ben zeer dankbaar dat ik bij je mag komen en mag genieten van je prettige persoonlijkheid en deskundigheid. ”
- Paulien -

“Ga al geruime tijd naar Shiatsupraktijk Hara voor het ondergaan van Shiatsubehandelingen vanwege reumaklachten en kom er elke keer weer herboren van terug. Sylvia heeft het masseren goed in haar vingers en weet hier prima gebruik van te maken. Ook een pluspunt is haar kalme uitstraling wat de behandeling zeker ten goede komt. Kortom alle lof!”
- Marja -

“Door de shiatsu massages begint de energie weer door mijn lichaam te stromen. Mijn lichaam dat na de intensieve werkweek vermoeid en stijf is, komt geheel tot rust. Dit hielp mij in mijn periode van overspannenheid enorm om tot rust te komen en heeft mijn herstel zeer bevorderd.”
- Linda -

“Na een behandeling voel ik pas goed hoe gespannen ik ervoor eigenlijk was.”
-Elize-

"Op de mat bij Sylvia is geen uur hetzelfde. De ene keer raak ik in diepe ontspanning, een andere keer krijg ik juist heel veel energie, maar altijd heb ik een moment voor mezelf. Ik verwonder me nog steeds van het effect van de 'simpele' strekkingen en aanrakingen, soms op plekken waar je het totaal niet verwacht. Bijzonder!"
-Kristel-

 
 
shiatsu